Özdere Oğan Timinci Ortaokulu

Vizyon: Değişimi ve gelişimi sürekli hale getiren, teknolojiden etkin olarak yararlanan. etkili ve nitelikli üstün hizmet anlayışına sahip, çağdaş, ilkeli, öncü, yaratıcı ve üretken bir okul olmak.

Misyon: Türk Milli Eğitimi´nin Genel Amaçları ve İlkeleri doğrultusunda, Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, vatanını ve milletini seven, araştıran, sorgulayan, çok yönlü düşünebilen, çevresiyle olumlu iletişim kurabilen, ülkemizin kalkınmasına yardımcı olacak bireyler yetiştirmek için tüm öğrencilerimize ve okul çevremize çağdaş eğitim hizmetinin en iyi biçimde sunulmasını sağlamaktır.

Başarılar:

Saatler: 08.50-12.15 13.00-15.30
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://ozdereogantiminciortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Çukuraltı Mahallesi Menteş Sokak No87/2Özdere Menderes / İZMİR

Öğretim Şekli :Tam

Yerleşim Yeri - İlçe merkezine 40 km mesafede, Menderes ilçesine bağlı Özdere bölgesinin Çukuraltı mahallesinde yer almaktayız.

Adres - Çukuraltı Mahallesi Menteş Sokak No87/2Özdere Menderes / İZMİR

Ulaşım İZBAN + Eshot, Minibüs.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe merkezine 40 km, il merkezine 60 km.