MEVLÜT ÇAKMAK - OKUL MÜDÜRÜ

1977 yılında Afyonkarahisar´ın Dazkırı ilçesinde doğdu.İlkokulu Dazkırı Merkez İlkokulunda,Ortaokul ve Liseyi Aydın-Ortaklar Anadolu Öğretmen Lisesinde bitirdi.Lisans Eğitimini 1994-1998 yılları arasında Dokuz Eylül Üniversitesi Buca Eğitim Fakültesi Fen Bilgisi Öğretmenliğinde yaptı.Kütahya Dumlupınar Üiveristesinde Kamu Yönetimi alanında Tezsiz Yüksek Lisans yaptı.

1998-2005 yılları arasında Kocaeli´nin Kandıra ilçesinde sırasıyla Araman İlköğretim Okulu,Gürgendüzü İlköğretim Okulu,Tasvire Hurşit Güneş İlköğretim Okulunda sonra İzmir -Menderes-Özdere Oğan Timinci İlköğretim Okulunda Fen Bilgisi Öğretmeni olarak  görev yaptı.

2005-2010 yılları arasında Özdere Tahir Çamur Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesinde Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı.

2010-2014  yılları arasında Özdere Ortaköy İlköğretim Kurumlarında Okul müdürü  olarak görev yaptı.

10.10.2014 tarihinden itibaren oulumuzda görev yapmaktadır.